Många jobben inom ekonomin

Många olika jobb


skrivet den 31 aug av Admin, klockan:12:14
Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade bloggen och nu tyckte jag att det var dags att sätta igång. I detta första inlägg tänkte jag skriva lite om hur jag kommer att lägga upp bloggen. Som ni säkert också har förstått så är ju ekonomi ett mycket stort ämne och att skriva om olika ekonomijobb kan tyckas vara ganska enkelt då men faktum är att det är just detta som är så lurigt. Just i och med att ämnet är så komplext som det är så finns det ju naturligtvis så många olika jobb att skriva om och jag vill ju inte ta upp vad som helst. Som ni har märkt hittills så har jag tagit upp en hel del ganska ”nya” eller i alla fall lite annorlunda jobb som kanske inte alla känner till. Sedan har jag ju också tagit upp en del som kanske är betydligt mer kända. Jag personligen tycker att det är roligt med den här blandningen och jag kommer nog att fortsätta på den här linjen.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt